crazy thaiis

i thailand hander det minst sagt grejer just nu! de firar nyar nu i tre dagar och det innebar att man dranker och kletar blatt babytalk i ansiktet pa alla som gar pa gatan. utanfor vart hotell finns det en vattenslang sa det ar helt omojligt att ga ut darifran utan att bli genomblot. vi skulle ga nagra meter till en resturang och kom saklart fram sa blota att det droppade fran vara klader. sen skulle vi ga ytterligare nagra meter hit och nu ar vi annu mer blota. thaiiis ar craaazy! (det vet jag helt sakert, jag sitter just nu bredvid en thaikille i sma kalsonger och hog hatt pa huvudet, endast) men imorgon ska vi upp till kamp och kopa vattenpistoler!

idag har det varit en sjukt rolig dag! vi anmalde oss till ett jungle safari och tankte att ja, vi gillar djur (mest jag i och for sig) och det kommer eventuellt bara vara barnfamiljer dar men det kan ju bli nagot. vi blev ganska overraskade nar det visade sig bli en riiktigt sparad dag. vi tre satt pa taket till en jeep (det mest trafikosakra nagonsin, 1dm stangsel runt oss) och den korde terangkorning ute i djungeln, upp pa kullar, gropiga vagar och ner i diken. hela tiden hade vi en rasta-kille framfor oss som filmade oss. det var typ fem jeepar pa rad tror jag och det drojde inte lange forran det urartade till ett vattenkrig bilarna emellan. ett gang tyskar siktade in sig pa oss och vi satt dar uppe och hade inget att forsvara oss med. genomblott ar ordet! men fan vad kul vi hade! i slutet tog matilda upp en cola flaska och sprutade ner dom nar vi korde om, fast mest kom dte mnog pa oss iaf. dom som arrangerade resan alskade vattenkriget och korde om, saktade ner och lat oss bli genomblota hela tiden. dom kom med vattenflaskor, skrattade och filmade oss hela tiden! riktigt roligt var det faktiskt.
men dte var lite safari ocksa! vi red pa elefanter, holl i apor och tittade pa krokodilshow. men OJ vad trotta vi ar nu. safarit var fran nio i morse till halv sex. vi kom till hotellet trotta och blotte ner overallt.

borjar anda torka lite nu men snart ar jag nog blot igen. en hink over huvudet och man ar dar! vi gillar livet har:) pussar
ELIN

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0