antligen i Hoi an!

Vi hade valdigt hoga forvantningar pa Hoi an! Och hittils sa verkar det vara en mysig liten stad. Vi bor pa ett fint hotell med pool, men vart golv var alldeles blott och det luktar dod dar inne..kul va? Vi prutade ner priset for de borjade tjollra om den dar skatten som egentligen inte finns...fick det for 100spann/natt sa delat pa 3 blir det nastan ingenting! Men det kunde faktiskt ha luktat lite godare...de ar som konstiga pa hotellet, forst var det fullbokat sen nar vi skulle leta reda pa ett nytt hotell kom de springandes och sa att de hade ett rum..

Vi akte hit med tag och de sakallade sangarna var ett skamt..jattejatteliten sang och en tunntunn madrass, man kunde knappt vanda sig i den! Men i och med att vi akte natttag (och jag slocknade tidigt) sa gick resan battre an vad jag trott! Elin och ida hade mer problem med att kunna sova..men som de sager: Matilda kan somna oooverallt!

Jag och elin har provat bananpannkakorna nu, och de var mumsiga! Farligt mumsiga...erik, visst planerar du upp en diet tills jag kommer hem??

Idag/kvall blir det vall att chilla runt och kolla vad stan har att erbjuda...det finns skraddare overallt och vi har planerat att anvanda varenda en!!:)  Vi kommer aldrig fa med oss allt hem...sa det ger inget att ni bestaller natt! Erik, du kommer nog inte fa nagon present heller, du ar for stor och bred for det har landet och jag rymmer ingenting...eller kanske en troja,om du har tur;)

foresten...idag sa borjade varan solsemester!! Det ar vaaarmt och skont,legat och stekt vid polen nagon timme idag,sjukt harligt! Bikinin akte antligen fram fast det var vall inte allt for roligt att ta pa sig den..men nar vi kommer hem ska vi vara gaalet snyggt bruna hade vi tankt! Sa 5 veckor till att steka...We like it!

Kommentarer
Postat av: Maria

Ah, ni verkar ju leva livet! Ha det så bra och dra inte hem alltför mycket grejer nu =P

Glad Påsk, puss o kram.

2008-03-20 @ 11:10:05
Postat av: ingrid

tjejer! det later ju underbart allt, vi drar till nz idag vi! Vi ses om vaaldigt lange men nar alla val landat hemma i skell ar det FEEST! PUSSS PA ER !

2008-03-20 @ 19:05:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0