ett litet paradis

nu ar vi i en liten stad som heter mui ne och har har vi hittat ett litet paradis! vi bor i en bungalow med bara nagra meter till stranden. utanfor var dorr finns det palmer och hangmattor. folk spelar gitarr och sjunger (ida hatar det men jag och matilda tycker att det ar mysigt). det ar valdigt bra! men imorgon aker vi till saigon. dar ska vi kolla pa de dar undrejordiska tunnlarna och sen flyga till bangkok (pa mandag kvall). 
ja vad ska man saga, det ar saklart valdigt varmt har! jag ser ut som en paskarring idag, helroda kinder kraver i alla fall noll rouge (okej inte for att vi har smink annars men).  
     
nha trang var bra men strandforsaljarna var jobbigast. sa vi tog en sleeping bus (for andra gangen) till mui ne. sleeping bus ar en valdigt bra uppfinning! sedan hamnade vi i vart lilla paradis. och sa en kass bild pa var bungalow, for att frida ville se den.

grattis forresten pa fodelsedagen frida! (imorgon) och grattis i efterskott mamma (igar) och grattis i forskott till pappa (den 4). sa har vi klarat av halva slakten pa en vecka. pussar till er.

image35

nu ska vi nog kaka middag, hoppas alla har det lika bra som vi!

Kommentarer
Postat av: jull

hej tjejs! :D bad kul at ni har det bra!
vad heter stället ni bor på... tove och jag kan ha bott där med ^^

2008-03-29 @ 14:53:54
URL: http://signealice.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0