hanoi i flipflops

japp nu ar vi i hanoi! vi tyckte att det var lite sorgligt att lamna varat hong kong men kande att vi ville vidare. pa flygplatsen meddelade dom dock att vi inte skulle komma in i landet for att vi inte hade en hembiljett bokad fran vietnam. men efter en halvtimmes tjat sa dom att dom skulle lata oss flyga dit iaf men vi fick skriva pa ett papper om att vi skulle ta allt ansvar och vara beredda pa att dom kanske skulle utvisa oss dar. vi var lite nervosa nar vi kom fram till kontrollen, alla var knapptysta och det gick omkring poliser overallt. men dom stamplade in oss och vips var vi inne.

och vad som hande sedan? ja vi holl typ pa att do pa vag fran flygplatsen i taxin. dom har filer och sant men dom kor dar det finns plats, oavsett sida av vagen. sen finns det tusen mopeder som ocksa kor overallt. var taxichauffor tutade konstant, lyssnade pa nagon sorts techno, pratade i mobilen och lat hog samtidigt som han korde slalom lite hur som helst.
efter det hamnade vi pa ett fucking lyxhotell! det ar helt sjukt. vi har en SVIT! vi som tyckte att vart forra boende var kanon. nu har vi precis atit frukost och sitter pa oversta vaningen och tittar ut over hanoi.

men vi var nog inte riktigt sa sugna pa hanoi anda, det ar gratt och halvregnigt och vi villk soderut sa ikvall aker vi nattag till da nang och sedan vidare till hoi an dar vi planerar att stanna ett tag (sy upp massor av klader och skor!), sedan blir det nog nha trangs harliga strander och saigong for att sedan flyga till bangkok! sa ser var plan ut iaf.

vi alskar inte hanoi som vi alskade hong kong, tyvarr. vi har sovit gott i var svit men tycker nu att det kanns jobbigt att behova ga runt har tills vart tag gar. vi far se vad vi hittar pa!

ps. det dyraste vi kopt ar nog ananas. den var god. men dyr. vi blev lurade och fick ett helt fruktstand pa axlarna samt sanna dar vietnamesiska hattar pa huvuder. det finns kort men jag tvivlar pa att dom kommer publiceras. peace.

puspus ELIN

Kommentarer
Postat av: Ewie

så härligt, dit ska jag om 3 månader =)

2008-03-19 @ 05:05:12
URL: http://ewiiie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0