livet ar latt som en platt har

vi hittade verkligen ratt har, ett superbilligt hotell med pool och gratisdrinkar (fast som sagt sa tyckte nog personalen att vi var pain in the ass men mot slutet latsades dom iaf tycka om oss och kallade oss aterigen "beeeautiiiful swedish giirls"), riktigt bra skraddare (som kanske ocksa tyckte att vi var lite jobbiga till slut, vi borjade kanna oss som hemma och listan pa vara bestallningar blev langre och langre och kraven blev hogre och hogre..) och en jatteharlig strand (som i och for sig gav oss dom mest smartsamma brannorna i vara liv). japp, livet har var latt som en platt. antingen hangde vi vid poolen om dagarna eller pa stranden. det ar for varmt for att gora nagot annat! mot kvallen gick vi ut och at och sedan bestallde vi och provade vara klader och skor.
snart ska vi hamta alla vara grejer och forsoka trycka ned allt i resvaskan! vi har sytt upp allt mojligt verkligen, bh, body, klanningar, bikini, olika typer av ankelboots, olika sorters pumps, kjolar.. ja allt mojligt. sjalv har man samlat pa sig 10 par skor sammanlagt under resan (faktiskt omojligt att lata bli) sa min vaska ar inte latt.

men hur bra vi an haft det har sa ska vi ta en sleepingbus till nha trang ikvall. hoppas pa att hitta riktigt harliga strander dar, har fatt tips om att det ska vara jattebra! dar kanske vi stannar 4 dagar ungefar innan vi drar till saigon! men inget ar riktigt klart, vi tar det som det kommer och det ar SKONT.

undrar forresten om internet blir billigare an har, knappt 50 ore for en timme. niceprice.
puss och kram till er dar hemma!!
pappa, nar jag kommer hem vill jag ha grillat! och anders, saltlakrits fixar du det?

ELIN


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0